2/8/2023  
 посетител бр.:
 
МУЛТИМЕДИЈА
КОМПЈУТЕРИ И КОМПЈУТЕРСКИ ДОДАТОЦИ
ПРИКЛУЧОЦИ И КАБЛИ
МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ И ДОДАТОЦИ
КОМПАКТ ДИСКОВИ
ДВД ВИДЕО
ИГРИ, СОФТВЕР И ДОДАТОЦИ
МУЗИЧКИ ИНСТРУМЕНТИ И ДОДАТОЦИ
 
 
2/14/2011  
Татјана Лазаревска нај пејачка во Битола
11/3/2009  
ОДБЕЛЕЖАН 25-ГОДИШНИОТ ЈУБИЛЕЈ - Валандовски мераци
11/3/2009  
Фолк фест Валандово го прослави сребрениот јубилеј


Најголем избор на ЦД и ДВД во Република Македонија.

МИСТЕР КОМПАНИ, ГТЦ I кат, СкопјеУСЛУГИ

УСЛУГИ

 • Издаваштво

 • Дизајн за обвивки

 • Печатење на обвивки за сите медии

 • Снимање на сите медии

  • Снимање на ЦД - Р / ДВД - Р
  • Снимање на ЦД и ДВД во СОНИ ДАДЦ – Австрија
  • Снимање на аудио и видео касети

 • Пакување и целофанирање на сите медии

 • Ценовник за готови ЦД или ДВД

 • Печатење на каталози, брошури

 • ДВД авторизација и прфрлување од видео касети на ДВД

 • Префрлување од ДВД на ВЦД

 • Аудио ЦД премастеринг

 
        Copyright © 2006 Mister Company