МУЛТИМЕДИЈА
КОМПЈУТЕРИ И КОМПЈУТЕРСКИ ДОДАТОЦИ
ПРИКЛУЧОЦИ И КАБЛИ
МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ И ДОДАТОЦИ
КОМПАКТ ДИСКОВИ
ДВД ВИДЕО
ИГРИ, СОФТВЕР И ДОДАТОЦИ
МУЗИЧКИ ИНСТРУМЕНТИ И ДОДАТОЦИ
 
 


Најголем избор на ЦД и ДВД во Република Македонија.

МИСТЕР КОМПАНИ, ГТЦ I кат, СкопјеКОМПАКТ ДИСКОВИ - Мистер Компани Продукција

Песни и игри (ЦД + ДВД)

Цена:
620 ден. (за купување од Македонија)
25 $US (за купување надвор од Македонија)

Изведувач: АКУД - МИРЧЕ АЦЕВ
Код: CD 186

- Основано 1949 година.
- Брои 300 членови
- Учествувале над 7.000 играорци и музичари
- Над 5.000 настапи и концерти во земјата и странство

1. Долна Преспа
2. Жетварка
3. Крушево абер пристигна
4. Чифте
5. Томе Аџија
6. Ој Вардаре македонски
7. Пирин – сплет игри
8. Филизо моме, Филизо
9. Цветините очи черешови
10. Марта - Радино оро
11. Лихнида


Внесете количина : 

 
Copyright © 2006 Mister Company