МУЛТИМЕДИЈА
КОМПЈУТЕРИ И КОМПЈУТЕРСКИ ДОДАТОЦИ
ПРИКЛУЧОЦИ И КАБЛИ
МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ И ДОДАТОЦИ
КОМПАКТ ДИСКОВИ
ДВД ВИДЕО
ИГРИ, СОФТВЕР И ДОДАТОЦИ
МУЗИЧКИ ИНСТРУМЕНТИ И ДОДАТОЦИ
 
 


Најголем избор на ЦД и ДВД во Република Македонија.

МИСТЕР КОМПАНИ, ГТЦ I кат, СкопјеДВД - Трилер филмови

Врата до врата

Цена:
300 ден. (за купување од Македонија)
9 $US (за купување надвор од Македонија)

Код: MCF 020

ВРАТА ДО ВРАТА е психолошки трилер подвлечен со моќна сексуална конотација. Главниот лик, Џон (30), неодамна го напуштила неговата девојка. Еден ден ги запознава сосетките Ан и Ким, две прекрасни жени, со кои живее врата до врата. Го покануваат во нивниот стан. Станот е преполн со конзерви и шишиња од вода, како да очекуваат опсада. Џон е изненаден што никогаш пред тоа не ги запознал, додека тие две одлично го познавале него и неговата бивша девојка Ингрид. Нивното манипулативно и сексуално однесување му е непријатно и тој заминува. Но, Ан го убедува да се врати и да внимава на Ким додека таа купува. Му раскажува приказна како човекот што живеел во неговиот стан пред него ја нападнал Ким и ја држел во својот стан затворена два дена. ВРАТА ДО ВРАТА зборува за губењето на контрола над својата желба, воља и ум.

Внесете количина : 

 
Copyright © 2006 Mister Company