МУЛТИМЕДИЈА
КОМПЈУТЕРИ И КОМПЈУТЕРСКИ ДОДАТОЦИ
ПРИКЛУЧОЦИ И КАБЛИ
МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ И ДОДАТОЦИ
КОМПАКТ ДИСКОВИ
ДВД ВИДЕО
ИГРИ, СОФТВЕР И ДОДАТОЦИ
МУЗИЧКИ ИНСТРУМЕНТИ И ДОДАТОЦИ
 
 


Најголем избор на ЦД и ДВД во Република Македонија.

МИСТЕР КОМПАНИ, ГТЦ I кат, СкопјеДВД - Трилер филмови

Крваво злато

Цена:
300 ден. (за купување од Македонија)
9 $US (за купување надвор од Македонија)

Код: MCF 003

Убиство и самоубиство се случуваат едно утро во една златара. Пред овој настан приказната започнува со осамениот и понижен човек во светот на социјалната беда... Кога неговиот пријател Али му ја покажува содржината на една изгубена чанта, Хусеин не можел ни да замисли толку голема сума на пари запишана на една скапа огрлица. Знае дека со неговата сиромашна плата никогаш не би можел да си приушти таков луксуз. Уште еден удар прима кога нему и на Али им забрануваат влез во градската златара поради нивниот изглед. Хусеин испорачува пици секоја вечер во богато соседство и така добива слика што се случува зад затворените врати. Секогаш кога се враќа, на својата кожа осеќа лицемерие на системот. Но, Хусеин ќе осети вкус на луксуз. Една вечер пред него длабоките осеќаи на пониженост ќе го турнат преку ивицата...

Внесете количина : 

 
Copyright © 2006 Mister Company