МУЛТИМЕДИЈА
КОМПЈУТЕРИ И КОМПЈУТЕРСКИ ДОДАТОЦИ
ПРИКЛУЧОЦИ И КАБЛИ
МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ И ДОДАТОЦИ
КОМПАКТ ДИСКОВИ
ДВД ВИДЕО
ИГРИ, СОФТВЕР И ДОДАТОЦИ
МУЗИЧКИ ИНСТРУМЕНТИ И ДОДАТОЦИ
 
 


Најголем избор на ЦД и ДВД во Република Македонија.

МИСТЕР КОМПАНИ, ГТЦ I кат, СкопјеДВД - Трилер филмови

Засолниште

Цена:
1200 ден. (за купување од Македонија)
29 $US (за купување надвор од Македонија)

Код: MCDVD0137

Филмот кој е инспириран од романот на
Патрик Мек Грат, зборува за жената на судскиот психијатар Стели, која е во страсна љубовна
врска со пациентот на нејзиниот сопруг Едгар,
човек кој е осуден за убиство и масакрирање
на својата бивша жена.
После вештото и манипулативно испитување на
Д-р Клив, дознаваме дека таа ја нашла љубовта единствено така што го изгубила контактот со
реалниот живот и нормалното однесување.
Нејзиниот млад син умира, бракот со Макс пропаѓа,
а нејзиниот љубовник е опасан во својата љубомора
и бес..
Таа не ги согледува последиците бидејќи во
нејзината внатрешност постои дух кој ја
прави опсесивна.
Бидејќи никогаш нема да биде слободна со Едгар
и нивната врска никогаш нема да биде како пред тоа,
таа сваќа дека мора да донесе пресуда во одлуката за својот живот.

УЛОГИ: Наташа Ричардсон, Јан Мек Келен,
Мартон Ксокас, Хаг Боневил.

РЕЖИЈА: Дејвид Мек Кензи

СОДРЖИНА НА ДВД ДИСКОТ:
филм, трејлер, избор на сцени, посебни додатоци
АУДИО: 5.1
ВИДЕО: пал
ФОРМАТ: 4:3
РЕГИОН: 2
ВРЕМЕ НА ТРАЕЊЕ: 96 мин.
ТИТЛОВИ: македонски, српски
ЈАЗИК: англиски

ЕКСКЛУЗИВЕН ДИСТРИБУТЕР:
Мистер Компани, Македонија

ИСПОРАКА ВО: Република Македонија


Внесете количина : 

 
Copyright © 2006 Mister Company