2/8/2023  
 посетител бр.:
 
МУЛТИМЕДИЈА
КОМПЈУТЕРИ И КОМПЈУТЕРСКИ ДОДАТОЦИ
ПРИКЛУЧОЦИ И КАБЛИ
МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ И ДОДАТОЦИ
КОМПАКТ ДИСКОВИ
ДВД ВИДЕО
ИГРИ, СОФТВЕР И ДОДАТОЦИ
МУЗИЧКИ ИНСТРУМЕНТИ И ДОДАТОЦИ
 
 
2/14/2011  
Татјана Лазаревска нај пејачка во Битола
11/3/2009  
ОДБЕЛЕЖАН 25-ГОДИШНИОТ ЈУБИЛЕЈ - Валандовски мераци
11/3/2009  
Фолк фест Валандово го прослави сребрениот јубилеј


Најголем избор на ЦД и ДВД во Република Македонија.

МИСТЕР КОМПАНИ, ГТЦ I кат, СкопјеМултимедија - Системи за домашно кино
Home Theatre 5800WFM W/SD & W/USB Intex IT-5800FM
Цена: 6990 ден.

повеќе детали>>
Home Theatre 5.1 Channel USB SD IT-5450
Цена: 6150 ден.

повеќе детали>>
Home Theatre 5.1 Channel IT-4850
Цена: 5250 ден.

повеќе детали>>
Home Theatre 4650 SUF Elegant
Цена: 4650 ден.

повеќе детали>>
Home Theatre 4000W Supreme 5.1 Channel Intex IT-4000 Supreme
Цена: 3990 ден.

повеќе детали>>
Home Theatre 4000W 5.1 Channel Elegant Intex IT-4000 Elegant
Цена: 3990 ден.

повеќе детали>>
Home Theatre 4000W SB 5.1 Channel Intex IT-4000SB
Цена: 3890 ден.

повеќе детали>>
 
        Copyright © 2006 Mister Company