2/8/2023  
 посетител бр.:
 
МУЛТИМЕДИЈА
КОМПЈУТЕРИ И КОМПЈУТЕРСКИ ДОДАТОЦИ
ПРИКЛУЧОЦИ И КАБЛИ
МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ И ДОДАТОЦИ
КОМПАКТ ДИСКОВИ
ДВД ВИДЕО
ИГРИ, СОФТВЕР И ДОДАТОЦИ
МУЗИЧКИ ИНСТРУМЕНТИ И ДОДАТОЦИ
 
 
2/14/2011  
Татјана Лазаревска нај пејачка во Битола
11/3/2009  
ОДБЕЛЕЖАН 25-ГОДИШНИОТ ЈУБИЛЕЈ - Валандовски мераци
11/3/2009  
Фолк фест Валандово го прослави сребрениот јубилеј


Најголем избор на ЦД и ДВД во Република Македонија.

МИСТЕР КОМПАНИ, ГТЦ I кат, СкопјеКОНТАКТ

МИСТЕР КОМАПНИ

Јастре Здравковски 24
1230 Гостивар
Република Македонија

Тел: +389 42 212015, +389 42 219000
Факс: + 389 42 219005
e-mail: mister@mt.net.mk
web: www.mister.com.mk

Продавници:

Мистер Компани – ТЦ Импоране - Гостивар
Мистер Компани – ГТЦ И кат - Скопје

Управител:

Зоран Дамјановски
тел: + 389 42 219000 лок. 202
директен тел: + 389 42 219002
e-mail: mister@mt.net.mk

Фонограмски продуцент:

Зоран Дамјановски
тел: + 389 42 219000 лок. 202
директен тел: + 389 42 219002
e-mail: mister@mt.net.mk

 

 

 

 

 
        Copyright © 2006 Mister Company